Politik for privatliv (samtykkeerklæring)

Opbevaring af persondata

Burkal Kirke behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver, at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer. De typer af oplysninger, vi typisk indsamler i Burkal Kirke er: navn, telefonnummer og mailadresse. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Burkal Kirke sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til kirkelige handlinger, konfirmationsforberedelse, kirkens aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, medmindre der er givet samtykke til det.

Tilmelding til arrangementer
Når du tilmelder dig et arrangement i Burkal Kirke, bliver du bedt om at udfylde navn og kontaktoplysninger enten i form af telefon eller mailadresse. Disse oplysninger vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig, hvis der er ændringer ved eller vigtige informationer i forbindelse med det arrangement, du har tilmeldt dig. Deltagerlisterne vil efter endt arrangement blive slettet fra vores database. 

Konfirmandindskrivning 
Når du skriver dig op til konfirmationsforberedelse, bruger vi din kontaktoplysninger til at informere dig løbende om forløbet samt konfirmationen. 

Vores nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om kirkebladets udgivelse, vil du ikke modtage andre mails end de, der omhandler dette. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev direkte i nyhedsbrevet eller ved at skrive en mail til kirkekontoret@burkalkirke.dk

Fotografering og brug af billeder
Ved enkelte arrangementer bliver der taget billeder i Burkal Kirke. Disse billeder bruger vi på vores hjemmeside, Facebook og i kirkebladet. Hvis man ikke ønsker at være med på billederne, kan man blot informere fotografen om dette til selve arrangementet. Optræder man på billeder, som man ikke ønsker bliver brugt i førnævnte sammenhænge, kan man skrive en mail til kirkekontoret@burkalkirke.dk, og så vil billedet blive fjernet. 

Kirkelige handlinger
Ved tilmelding til en kirkelig handling som for eksempel dåb og bryllup giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til sognepræsten, Poul Erik Gildhoff.

Aftaler med databehandlere

Burkal Kirke har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Burkal Kirkes vegne:

ChurchDesk
ChurchDesk er vores hjemmesideudbyder, hvor vi indsamler og opbevarer data for eksempel i forbindelse med tilmeldinger til arrangementer, kirkelige handlinger og nyhedsbreve. ChurchDesk overholder alle kravene i GDPR-lovgivningen.

Sikkerhedsforanstaltninger

Persondata opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Adgang til oplysninger, indsigt og klager

Burkal Kirke er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på kirkekontoret@burkalkirke.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på kirkekontoret@burkalkirke.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer til denne skrivelse

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 16. maj 2021.